Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Medvefül Vendégház
Cím: 8442 Hárskút, Szemere L. u. 29.Email: peter.rudolf@holimex.hu
Telefon: (06-30)940-7361Gps: 47.1877950 , 17.8069408

Bemutatkozás

A Medvefül Vendégház a Magas Bakonyban, 500 méter tengerszint feletti magasságon lévõ kis faluban, Hárskúton található.
Csendes környezetben, az erdö közelében mód van aktív pihenésre vagy csak éppen a napi munka után a pihenö idö kellemes eltöltésére. A házhoz egy 300 négyszögöles kert tartozik grillsütövel, homokozóval, hintával felszerelve.

A magas földszinten található Gyöngyös apartmanban 2 db háló, satelit tv-vel ellátott kényelmes nappali, mikróval, hütövel, mosogatógéppel is felszerelt étkezös konyha, wc-s fürdöszoba és külön wc található, így egyidejüleg 2+2+2 fö részére nyújt kényelmes elhelyezést. Az apartmanhoz kapcsolódik egy nagy terasz, közvetlen lejárattal a 300 négyszögöles kertbe, ahol grill sütö, bográcshely, homokozó és hinta található még.
A tetötérben találhatóak a Papod és Hajag nevü fürdöszobával felszerelt szobák, melyek egyenként 2+1 fö részére biztosítanak féröhelyet. A szobákhoz az alagsorban található különálló konyhában tudunk fözés lehetöséget biztosítani.
A vendégház így összesen 16 fö elhelyezését biztosítja, de az apartmanok külön is lefoglalhatóak.
Az alagsorban található játszószoba darts-szal, csocsóval és ping-pong asztallal felszerelve szolgálja a vendégek kikapcsolódását.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0