Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Vadrózsa Golf Club
Cím: 8246 Tótvázsony, Nagymező u. 33-34.Email: gabortolnai@freemali.hu
Web: http://lorincgolf.hu/Telefon: 0630-438-0219

Bevezető

A Balaton-felvidéken hamarosan egy új pályával bővül a játszható golf létesítmények száma. Tótvázsonyban, Balatonfüredtől 15 percnyire, a Vadrózsa Golf Club hamarosan újra megnyitja kapuit a golfozók előtt.

Bemutatkozás

A Balaton felvidéken, Tótvázsonyban található a 9 szakaszos Vadrózsa Golf Club. A pályát egy magánbefektető építette még 1999-ben és sokáig csak privát klubként fogadta a vendégeket. Az utóbbi pár évben a klub már nem üzemelt, csak állagmegőrző karbantartás folyt a területen. A pálya 2012 év végén került a St.Lőrinc Golf Clubot is üzemeltető tulajdonosi kör kezébe és innentől indult a pálya felújítása, hogy újra régi fényében fogadhassa, már nyilvános pályaként a golfozás régi s új szerelmeseit. A pálya játszhatóságával, és a játékosok fogadásával kapcsolatban a a St.Lőinc Golf Club recepcióján lehet érdeklődni a +36 30 299-2516-os mobilszámon, illetve Tótvázsonyban Tolnai Gábort lehet keresni a +36 30 438-0219-es mobil elérhetőségen.A remek, hegyes-völgyes környezetben épült pálya a Balatont északi partján található Balatonfüredtől, Balatonudvaritól, és Veszprémtől is kb 15 km-re. Budapest dél-nyugati határától 115 km autózással közelíthető meg Tótvázsony, ahol Pécsely irányába, a Hajnal út végén érhető el a golfpálya.A 9 szakaszos, par 36-os pálya két par3-as és két par5-ös pálya mellett öt par4-es szakaszt tartalmaz, amelyek teljes hossza a profi elütőről 3145 méter. Négy standard elütő mellett a pálya minden szakaszán gyerek tee box-ok is kialakításra kerültek a pályán, a családi golfozás megkönnyítése érdekében. A pályán folyamatosan folynak a karbantartási munkák, a szakaszok napról napra egyre jobb állapotúak. A szakaszok új, pontos felmérése a pálya nehézségének meghatározása a jövő évi szezon megkezdése előtt várható, addig a meglévő pályaértékek a még érvényes score kártyán láthatók.A játéklehetőségről és azok pontos feltételeiről személyesen kérhetnek tájékoztatást Tolnai Gábortól a +36 30 438-0219-as mobilszámon. Találkozzunk Tótvázsonyban!

Keresőszavak

Vadrózsa Golf Club


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0